首页are you ok什么意思 → annie,are,you,ok

annie,are,you,ok


上传时间:2015-05-08 来源:are you ok什么意思


第一篇:annie,are,you,ok

《犯罪高手》歌词——Michael Jackson As He Came Into The Window 他破窗而入   It Was The Sound Of A Crescendo 弄出巨大声响   He Came Into Her Apartment 他钻进她的房间   He Left The Bloodstains On The Carpet 让她血染地毯   She Ran Underneath The Table 她在桌下乱窜   He Could See She Was Unable 他见其已无力反抗   So She Ran Into The Bedroom 她又逃向卧室   She Was Struck Down 却猛被打翻   It Was Her Doom 命丧当场   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 没事吧,安妮?   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok, 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie你没事吧,安妮?   (Annie Are You Ok)(安妮,你还好吧?)   (Will You Tell Us That You'reOk)(能告诉我们你没事吗?)   (There's A Sign In TheWindow)(窗户上有袭击的痕迹)   (That He Struck You-ACrescendo Annie)(当时一定有很大声响)   (He Came Into YourApartment)(他钻进你的房间)   (He Left The Bloodstains OnThe Carpet)(让你血染地毯)   (Then You Ran Into TheBedroom)(你逃向卧房)   (You Were Struck Down)(却被打翻)   (It Was Your Doom)(命丧当场)   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧   ?Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   You've Been Hit By 害你的凶手   You've Been Hit By- 是一个   A Smooth Criminal 犯罪高手   So They Came Into The Outway 人们从紧急出口赶来   It Was Sunday-What A Black Day 多么可怕的周末   Mouth To Mouth Resuscitation 口对口做人工呼吸   Sounding Heartbeats- 听起来心跳   Intimidations 太不正常   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   Annie Are You Ok 安妮,你还好吧?   So, Annie Are You Ok, 安妮,你还好吧?   Are You Ok, Annie 你没事吧,安妮?   (Annie Are You Ok)(安妮,你还好吧?)   (Will You Tell Us That You'reOk)(能告诉我们你没事吗?)   (There's A Sign In TheWindow)(窗户上有袭击的痕迹)   (That He Struck You-ACrescendo Annie)(当时一定有很大声响)   (He Came Into YourApartment)(他钻进你的房间)   (He Left The Bloodstains OnThe Carpet)(让你血染地毯)   (Then You Ran Into TheBedroom)(你逃向卧房)   (You Were Struck Down)(却被打翻)   (It Was Your Doom)(命丧当场)

第一篇:annie,are,you,ok

2014 石景山初三上期末听力材料 听力理解 (共 26 分) 一、 听对话,选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍。

(共 4 分,每小题 1 分) 二、 听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。每段对话或独白读两遍。

(共 12 分,每小题 1 分) 请听一段对话,完成第 5 至第 6 小题。

5. How does the woman learn to play the violin? A. By teaching herself. B. By taking lessons. C. By learning to dance. 6. How does she feel about her learning? A. Pleased.B. Bored. C. Worried. 请听一段对话,完成第 7 至第 8 小题。

7. What are the two speakers mainly talking about? A. The graduation party. B. Their future studies. C. The college exam. 8. What’s the girl’s dream? A. To study in Hong Kong. B. To run a company. C. To be a doctor. 请听一段对话,完成第 9 至第 10 小题。

9. What kind of exercise does Mark usually do? A. Push-ups and cycling. B. Cycling and Qigong. C. Push-ups and yoga. 10. What’s the best exercise for health in Mark’s opinion? A. Sleeping. B. Cycling. C. It’s hard to name. 请听一段对话,完成第 11 至第 13 小题。

11. How much did the boy pay for the tickets? A. $50. B. $100. C. $200. 12. What does the boy think of his cost of the tickets? A. Very cheap. B. Too expensive. C. Acceptable. 13. What can we learn about the speakers? A. The girl’s friend works at a movie company.B. They will get to the cinema around 9:00 pm. C. The boy bought the tickets from the “black market”. 请听一段独白,完成第 14 至第 16 小题。

14. What’s the speaker doing? A. Introducing a food show. B. Advertising a food centre. C. Advising on food making. 15. What can visitors do in the cook theatre? A. Buy books on cooking.B. Try different kinds of food.C. Learn to make sandwiches. 16. What can we learn from the dialogue? A. The speaker may like making cakes. B. The Boat Show starts on 23rd, March. C. A cook teaches fish cooking at the show. 三、听对话,记录关键信息,对话读两遍。

(共 10 分,每小题 2 分) Personal Information Name

Age

Years in Australia

Present address

Time to move out

17. ______ Liz 18. ______ 19. ______ years 20. Flat 1, 539 ______ Road, Canterbury 21. next ______, 27th ______ 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍。

1. W

Whose bike is that? Is it yours, Jack? M

Yes, it’s mine. 2. W

What sport are you in today? M

The high jump. I like the high jump very much. 3. M

Hello, Linda. What a sunny day today! W

Yes, it’s a fine day for a walk. Shall we go to the park? 4. M

Did you have a good weekend, Sue? W

Yes. I went to visit my aunt and helped her look after the baby. 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。每段对话或独白读两遍。

请听一段对话,完成第 5 至第 6 小题。

W

I’ve started learning to play the violin. M

Are you taking lessons? W

Not taking lessons. I’m teaching myself. M

I see. You’ve got a guide and… W

Yeah, and I’ve talked to people that played the violin, and got the basic ideas. M

And are you making progress? W

Yes, I’m making good progress. And I’m very happy with that. M

What sort of music do you want to play? W

Classical music. 请听一段对话,完成第 7 至第 8 小题。

M

Hi, Lily! Great graduation party, isn’t it? W

Yes, everyone is having a good time. Any ideas for the future? M

Well, I’m interested in computer science and my uncle runs a company in Hong Kong, so I decided to go to Hong Kong University. W

Sounds great. You will surely go far there. M

What about you? W

I’d like to go to universit y in Beijing. M

What do you want to take as your major, computer science or medicine? W

I prefer medicine. It’s always being my dream to be a doctor. 请听一段对话,完成第 9 至第 10 小题。

W

Mark, what kind of exercise do you usually do? M

Well, I love to do push-ups. And I go cycling every day. W

What do you like about them? M

They are free of charge. And they make me stronger. W

Sounds good. What is the best exercise for health, in your opinion? M

I think it’s impossibl e to name one exercise that’s good for everyone. W

What about yoga? M

Oh, yeah. I almost forget. Yoga is now the most popular exercise in the States. W

That sounds like Chinese breath exercise. M

What is that? W

It’s called Qigong. It’s just like yoga, to cool you down, but in a different way. M

Emma, what’s your favorite exercise? W

Mine? Sleeping I guess. 请听一段对话,完成第 11 至第 13 小题。

M

Hi, Annie, are you free tomorrow night? W

Well, I guess I am. Why do you ask? M

I’ve just gotten a pair of pre-sale World War Z movie tickets and was thinking of inviting you along on the opening day. Are you interested? W

Yes, definitely! Thanks for inviting me! M

My pleasure. W

I really wanted to watch World War Z on the opening day but the tickets were sold out. How did you manage to get hold of them? M

A friend of mine works at a movie company. He sold two to me for $50 apiece. W

You paid $50 for each ticket? That’s a lot of money compared with the regular price! M

Not really, considering the fact that other people were willing to pay as much as $200 each on the “black market”. W

That’s true. So, what time are we going? M

Well, the movie starts at 10:00. We should get there one hour earlier because there’ll be a big line. I could pick you up at your house at 8:00, if that’s OK with you. W

8:00 pm? That’s fine. M

Great. See you t hen. 请听一段独白,完成第 14 至第 16 小题。

Today, I want to tell you about the Good Food Show at the Capital Food Centre. I really enjoyed my visit. First I looked at the books on sale. Jane Adams, the famous television cook, was there signing copies of her latest book. It’s about making cakes so I had to have it! In fact, there’s advice on all sorts of topics. I listened to someone from the centre market talking about what you should look for when you buy fish. I’ve always been nervous about buying it, because how can you tell if it’s really fresh? Well, I think I’ve got a better idea now. Then, in the cook theatre, I saw a cook prepare a healthy but tasty lunch using only vegetables! Also in the theatre, at 2 o’clock every day, a cook talks about preparing delicious sandwiches in under 15 minutes. At the show, you can try food from all around the world, for example, from Chile to China, and I did! I enjoyed the food from Canada most of all, although everything I tasted was really good. The Food Show is open from 9:00 a.m. to 8:00 p.m. from Monday to Saturday and 10:00 a.m. until 6:00 on Sundays. But hurry, because the last day is the 23rd of March, and then the Good Food Show has to make way for the Boat Show. For details, phone … 三、听对话,记录关键信息,对话读两遍。

请根据所听到的对话内容和卡片上的提示词语, 将所缺的关键信息填写在下面卡片中的 相应位置上。

M

Sara, you mean that you want to move into a home stay family. Is that right? W

Yes, that’s right. I’ve been staying with my aunt and now my cousin is arriving from Singapore and my aunt needs the room for him. M

Oh, that’s bad luck. Well, I’ll need to get some detailed information first. Sara, what’s your full name? W

Sara Liz. S – A – R – A, L – I – Z. M

Mmm. How old are you, Sara? W

Twenty-three, only just. It was my birthday on the twenty-first of August. M

Happy birthday for yesterday. How long have you been in Australia? W

One year in Melbourne and one year in Sydney. I prefer Sydney. I’ve got more friends here. M

What’s your address at your aunt’s house? W

Flat one, five three nine Forest Road, Canterbury. And the post code is two, zero, three, six. M

OK. What are you studying now? W

I’m doing Academic English, because I’m try ing to get into Medicine next year. M

Tha t sounds good. But it’ll take you a long time. When would you like to move out from your aunt’s? W

My cousin arrives on next Friday morning, so I’d better be out on next Tuesday. M

What? The twenty-seventh of August? W

Yes, that’s right. M

OK. I’ll let you know soon if we have a good host family. 听力测试到此结束,请同学们继续完成其它试题。

一、听对话,选择与对话内容相符的图片 1. A 2. A 3. B 4. C 二、听对话,根据对话的内容,选择正确答案 5. A 6. A 7. B 8. C 9. A 10. C 11. B 12. C 13. B 14. A 15. C 16. A 三、听独白,记录关键信息 17. Sara 18. 23 19. 2 20. Forest 21. Tuesday, August

第一篇:annie,are,you,ok

You Have To Show Them 你本是要告诉他们 That You're Really Not Scared 你毫不畏惧 You're Playin' With Your Life, 但却是在把生命当儿戏 This Ain't No Truth Or Dare 其实无所谓真理与胆量 They'll Kick You, Then They Beat You, 他们会踢翻你,打倒你 Then They'll Tell You It's Fair 然后告诉你这就是正义 So Beat It, But You Wanna Be Bad 那么就避开吧,但你却偏要逞强 [Chorus]Just Beat It, Beat It, Beat It, Beat It 避开吧,避开 No One Wants To Be Defeated 没人想要认输 Showin' How Funky Strong Is Your Fight 所以都来发狠耍狂 It Doesn't Matter Who's Wrong Or Right 其实对错并不重要 Just Beat It, Beat It 就避开吧,避开 Just Beat It, Beat It, Beat It, Beat It 避开吧,避开 No One Wants To Be Defeated 没人想要认输 Showin' How Funky Strong Is Your Fight 所以都来发狠耍狂 It Doesn't Matter Who's Wrong Or Right 这不是谁对谁错的问题 Just Beat It, Beat It, Beat It, Beat It 避开吧,避开 It's too high to get over 事态已变得 Too low to get under 进退两难 You're stuck in the middle 而你却被卡在中间 And the pain is thunder 痛苦犹如雷鸣一般 it's too high to get over 事态已变得 Too low to get under 进退两难 You're stuck in the middle 而你却被卡在了中间 And the pain is thunder 痛苦犹如雷鸣一般 I took my baby to the doctor 我带着我的宝贝看医生, With a fever, but nothing he found 除了有点发烧,但别无他恙 By the time this hit the street & 但与此同时,这传遍大街小巷 They said she had a breakdown 他们都传言说她身心崩溃 To Touch A Stranger 给陌生人一个问候 Electric Eyes Are Ev'rywhere 到处都是放电的眼神 See That Girl 看那女孩 She Knows I'm Watching 她知道我在看她 She Likes The Way I Stare 她一定喜欢我注视的目光 If They Say – 如果人们问— Why,Why,为什么?为什么? Tell 'Em That Is Human Nature 告诉他们这就是人之天性 Why,Why,为什么,为什么? Does He Do Me That Way 是它在为我指引方向 I Like Livin' This Way 我喜欢这种生活 I Like Lovin' This Way 我喜欢这种爱的方式 Every night she walks right in my dreams 每个晚上她都走进我的梦里 Since i met her from the star 自从我一邂逅她开始 I'm so pround i am the only one 我很骄傲我是唯一的 Who is special in her heart 在她心中占有特别位置 The girl is mine 这是我的女孩 The doggone girl is mine 噢这天杀的女孩是我的 I know she's mine 我知道她是我的 Because the doggone girl is mine 因为这个天杀的女孩就是我的 We are the world, we are the children 四海皆一家,我们都是神的子民 We are the ones who make a brighter day 创造美好的未来要靠我们 So let's start giving 所以,让我们开始奉献自己 There's a choice we're making 我们正在做的抉择 We're saving our own lives 是在拯救自己的生命 It's true we'll make a better day 我们真的可以创造更美好的明天 Just you and me 就靠你和我 Well they say the sky’s the limit 他们说天空有极限 And to me that’s really true 对此我确信无疑 But my friend you have seen nothin’ 但我的朋友你什么都还没看见 Just wait till I get through 干脆等待我成功的消息 Because I’m bad,I’m bad 因为我棒,我棒,我真棒 You know it 你清楚 You know I’m bad,I’m bad Come on,you know 你了解 (Bad,bad,really,really bad) And the whole world 整个世界必须 Has to answer right now 马上给出答案 Just to tell you once again 再提醒你一次 Who’s bad 谁才是真棒? It Was Sunday-What A Black Day 那天是星期天,多么黑暗的星期天 Mouth To Mouth -Resuscitation 嘴对嘴-人工呼吸 Sounding Heartbeats-Intimidations 心跳的声音-紧张恫吓 Annie Are You Ok 安妮,你没事吧 So, Annie Are You Ok 安妮,你没事吧 Are You Ok Annie 你还好吧,安妮 (Annie Are You Ok) 安妮你没事吧 (Will You Tell Us That You're Ok)你能告诉我们你还清醒吗 (There's A Sign In The Window)窗户上有迹象 (That He Struck You-A Crescendo Annie)证明他证明他让你感到声音渐强 (He Came Into Your Apartment) 他来到你的房间 (He Left The Bloodstains On The Carpet) 因为他在地毯上遗留了血迹 (Then You Ran Into The Bedroom)然后你跑进了卧室 (You Were Struck Down) 你被击倒 (It Was Your Doom)这是你的致命一击 I'm Gonna Make A Change,我要做一次改变 For Once In My Life一生一次 It's Gonna Feel Real Good,这感觉一定会很好 Gonna Make A Difference一定要有所改变 Gonna Make It Right . . .一定要把它做好 As I, Turn Up The Collar On My当我翻起我 Favourite Winter Coat最喜爱的冬衣领子时 This Wind Is Blowin' My Mind这种想法突如其来 I See The Kids In The Street,我看到大街上的孩子们 With Not Enough To Eat食不果腹 Who Am I to Be Blind?我是谁,是瞎子吗? Pretending Not To See Their Needs怎能装作没看见他们的渴求? A Summer's Disregard,一整个盛夏的漠视 A Broken Bottle Top一个破碎的瓶塞 And A One Man's Soul和一个人的灵魂 They Follow Each Other On他们在风雨中相互扶持 The Wind Ya' Know正如你所见 'Cause They Got Nowhere To Go因为他们无处可去 That's Why I Want You To Know那正是我想让你知道的 I'm Starting With The Man In The Mirror我要从镜中之人开始作起 I'm Asking Him To Change His Ways我要求他改变他的做法 And No Message Could Have Been Any Clearer没有比这更清楚的信息了 If You Wanna Make The World如果你想要创造 A Better Place更好的世界, Take A Look At Yourself, And那么,先审视自己, Then Make A Change然后作出改变 You're The Very Same One 你又何尝不是 Who Said The Future's In Your Hands 正是你曾说过“未来掌握在你自己手中 The Life You Save Could Be Your Own 挽救的生命也许是你自己的 You're Preachin' 'Bout My Life 如此劝戒我的生活 Like You're The Law 好似你的话如金科玉律 Gonna Live Each Day And Hour Like 该过好每一天每一刻 For Me There's No Tomorrow 对我来说没有明天